מפגש פרקטיקה בקורס ייעוץ משכנתאות רחובות
מפגש פרונטלי – יום א’
בכתובת: המדע 8, קומה 3, רחובות
מפגש פרונטלי – יום א’
בכתובת: המדע 8, קומה 3, רחובות
הצהרת נגישות
אנו מאמינים כי האינטרנט אמור להיות זמין ונגיש לכל אחד, ומחויב לספק אתר הנגיש לקהל הרחב ביותר האפשרי, ללא קשר לנסיבות ויכולת.
כדי לממש הבטחה זו, אנו שואפים לדבוק ככל האפשר בהנחיות הנגישות לתוכן באינטרנט 2.1 (WCAG 2.1) ברמה AA, שפורסמה על ידי World Wide Web Consortium (W3C). הנחיות אלה מסבירות כיצד להנגיש את תוכן האינטרנט לאנשים עם מגוון רחב של מוגבלויות. עמידה בהנחיות אלה מסייעת לנו לספק אתר שנגיש לכל האנשים, החל מהעיוורים ועד לקויי המנוע.
אתר זה משתמש בטכנולוגיות שונות שנועדו להנגיש אותו יותר. אנו משתמשים בממשק המאפשר לאנשים עם מוגבלות ספציפית להתאים את ממשק המשתמש של האתר (ממשק משתמש) ולעצב אותו לצרכים האישיים שלהם. החלף ממשק זוהי השיטה המיושנת ביותר לספק לכל המשתמשים את אותו עיצוב או ממשק משתמש פחות, אך נגיש.
להלן כמה מהיכולות של הממשק:
טיפול בגופן – משתמשים יכולים להגדיל ולהקטין את גודלם, לשנות את משפחתם (סוג), להתאים מרווח, יישור, גובה קו ועוד.
טיפול בצבע – משתמשים יכולים לבחור פרופילי ניגודי צבע שונים כגון אור, כהה, הפוך ושחור-לבן. בנוסף, משתמשים יכולים להחליף ערכות צבע של כותרות, טקסטים ורקעים, עם מעל 7 אפשרויות צביעה שונות.
אנימציות – משתמשים פיילפטיים אלקטרוניים יכולים לעצור את כל ההנפשות המפעילות ברגע, בלחיצת כפתור. הנפשות אלה כוללות קטעי וידאו, GIF ומעברים מהבהבים של CSS.
הדגשת תוכן – המשתמשים יכולים לבחור להדגיש אלמנטים חשובים כמו קישורים וכותרות. הם יכולים גם לבחור להדגיש באופן ספציפי אלמנטים ממוקדים או מרחפים.
השתקת שמע – משתמשים עם מכשירי שמיעה עלולים לחוות כאבי ראש או בעיות אחרות בגלל השמעת שמע אוטומטית. אפשרות זו מאפשרת למשתמשים להשתיק את האתר כולו באופן מיידי.
הפרעות קוגניטיביות – אנו משתמשים במנוע חיפוש המקושר לוויקיפדיה ולוויקימילון, ומאפשר לאנשים עם הפרעות קוגניטיביות לפענח משמעויות של ביטויים, ראשי תיבות, סלנג ואחרים.
אפשרויות אחרות – אנו מספקים למשתמשים אפשרות לשנות צבע סמן וגודל, להשתמש במצב הדפסה, לאפשר מקלדת וירטואלית ועוד ועוד ..
בנוסף האתר משתמש ביישום מבוסס AI הפועל ברקע ומייעל את רמת הנגישות שלו כל 24 שעות. מנוע AI זה מתקן את בעיות ה- HTML של האתר, כמו גם את הפונקציונליות וההתנהגות, לשימוש של אנשים עיוורים המשתמשים בקוראי מסך, ואת המנוע לקוי המשתמשים במקלדת להפעלת אתרים.
אנו משתמשים ב- AI עבור רכיבי הנגישות הבאים:
אופטימיזציה של קוראי מסך: ה- AI פועל ברקע ולומד את רכיבי האתר מלמעלה למטה ובכך מספק לקוראי המסך נתונים משמעותיים באמצעות מערך התכונות של ARIA. לדוגמה, הוא יספק תוויות טופס מדויקות; תיאורים לסמלים הניתנים לפעולה (סמלי מדיה חברתית, סמלי חיפוש, סמלי עגלה וכו ‘); הנחיות אימות לתשומות טפסים; תפקידי אלמנטים כגון כפתורים, תפריטים, דיאלוגים מודאליים (חלונות קופצים) ואחרים. בנוסף, ה- AI סורק את כל תמונות האתר ומספק תיאור מדויק ומשמעותי של תמונה מבוססת זיהוי-אובייקט כ- ALT (טקסט חלופי) תָג. זה גם יחלץ טקסטים המוטמעים בתמונה, באמצעות טכנולוגיית OCR (זיהוי תווים אופטי). כדי להפעיל התאמות של קוראי מסך בכל עת, לחץ על שילוב המקשים Alt + 1. משתמשי קוראי המסכים מקבלים גם הודעות אוטומטיות להפניית התאמות ברגע שהם נכנסים לאתר.
אופטימיזציה לניווט במקלדת: ה- AI מתאים את ה- HTML של האתר, כמו גם מוסיף התנהגויות שונות באמצעות קוד JavaScript כדי להפוך את האתר להפעלה מלאה על ידי מקלדת. זה כולל את היכולת לנווט באתר כולו באמצעות מקשי TAB ו- SHIFT + TAB, להפעיל נפתחות עם מקשי החצים, לסגור אותם באמצעות ESC, לחצני הדק וקישורים באמצעות מקש Enter, לנווט בין רכיבי רדיו ותיבת סימון באמצעות מקשי החצים, מלא אותם באמצעות מקש הרווח או מקש Enter ועוד. בנוסף, משתמשים במקלדת ימצאו תפריטים לניווט מהיר ודילוג על תוכן (זמינים בכל עת על ידי לחיצה על Alt + 1). ה- AI יטפל גם בקפיצות המופעלות על ידי הזזת פוקוס המקלדת כלפיהם ברגע שהם מופיעים, וזה לא יאפשר למיקוד להיסחף ממנו, בכיוון הטוב ביותר.
תאימות דפדפן וטכנולוגיה מסייעת:
אנו שואפים לתמוך במערך הרחב של הדפדפנים והטכנולוגיות המסייעות ככל האפשר, כך שהמשתמשים שלנו יוכלו לבחור בכלים המתאימים ביותר עבורם, עם כמה שפחות מגבלות. לכן, עבדנו קשה מאוד בכדי להיות מסוגלים לתמוך בכל המערכות המודרניות, הגדולות והפופולריות המהוות מעל 95% מנתח השוק של המשתמשים וכוללות: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, Microsoft Edge ו- IE 11 ומעלה, JAWS ו- NVDA (קוראי מסך), הן עבור Windows והן עבור משתמשי MAC. אתר זה פועל גם באמצעות מערכות ופלטפורמות אחרות, אם כי איננו תומכים בהן רשמית וממליץ למשתמשים להשתמש באמור לעיל.
הערות, הערות ומשוב:
למרות המאמצים הטובים ביותר שלנו לאפשר לכל אחד להתאים את האתר לצרכיו, יתכן שעדיין יהיו דפים או קטעים שאינם נגישים במלואם, נמצאים בתהליך הנגשה או חסרים להם פיתרון טכנולוגי מתאים. הם נגישים. ועדיין, אנו משפרים ללא הרף את ממשק הנגישות, מוסיפים, מעדכנים ומשפרים את האפשרויות והתכונות שלו ופיתוח ואימוץ טכנולוגיות חדשות. כל זה נועד להגיע לרמת הנגישות האופטימלית, בכל עת ובהתאם להתקדמות הטכנולוגית.
אם גילית באג או תקלה, אם אתה מתקשה להשתמש בהיבט כלשהו בממשק, או אם יש לך רעיונות לשיפור, נשמח לשמוע ממך. פשוט לחץ על כפתור “משוב” בתחתית הממשק ומלא את טופס המשוב. לחלופין, אתה יכול לשלוח דוא”ל לצוות הנגישות שלנו באינטרנט באמצעות הטופס הבא. אם ברצונך לדבר ישירות עם בעל האתר, אנא צור קשר עם הצוות שלנו ואנו נספק לך את פרטי הקשר שלו (אנו לא מפרסמים מידע זה בגלל נתונים איסוף ושימוש לרעה שנערכו על ידי spambots).